Sarat Sale

1.  nawiskeun jeung ditampa sacara. Kabéh jualan produk ku Focus Kasalametan Kaca ( "FSG") pikeun Palanggan anu poko keur Sarat ieu tina Sale iwal sakumaha disebutkeun dinyatakeun sapuk mun dina dokumen tulisan disaluyuan ku FSG. dokumen ieu, babarengan jeung dokumén séjénna sapuk mun dina dokumen tulisan disaluyuan ku FSG, nangtang sakabéh perjangjian ti pihak sarta sagala istilah jeung kaayaan séjén anu dinyatakeun ditolak. Mun dokumen ieu bagian tina atawa diasupkeun ku rujukan kana perjangjian jualan FSG, daftar harga, invoice atanapi dokumen sejen, eta ngandung sakabéh perjangjian tina FSG na Palanggan. ditampa customer urang produk shipped ku FSG bakal mangrupakeun ditampa ku nasabah tina sakabéh istilah jeung kaayaan nyatakeun di dokumen ieu. Taya perjangjian sejen, pernyataan atawa jangji anu dijieun ku FSG atanapi diusulkeun ku Palanggan patali jeung diobral tina produk ku FSG mun Palanggan yén teu aya tulisan anu disaluyuan ku FSG geus ngariung di FSG.

Mun dokumen ieu téh bagian tina atawa diasupkeun ku rujukan kana hiji pangakuan ti hiji urutan beuli atawa dokumen sejen, lajeng dokumen ieu téh tampikan ti sagala tawaran dijieun ku Palanggan sarta mangrupa tawaran ku FSG ngajual ka Palanggan produk dicirikeun dina harga (s) dituduhkeun, tunduk kana istilah jeung kaayaan nyatakeun di dokumen ieu. urutan beuli customer urang nunut ka istilah jeung kaayaan nyatakeun di dokumen ieu sareng ieu istilah jeung kaayaan nyatakeun supersede tur ngaganti sagala na sagala istilah jeung kaayaan di urutan beuli customer urang. FSG urang pangakuan ieu dinyatakeun conditioned on assent Palanggan urang kana istilah jeung kaayaan nyatakeun di dokumen ieu sareng assent sapertos bakal dianggap dibikeun iwal FSG satuju kana sabalikna dina dokumen tulisan disaluyuan ku FSG. Taya gagalna FSG ka obyék pikeun sagala istilah jeung kaayaan dikandung dina sagala komunikasi ti Palanggan atanapi kiriman produk ku FSG bakal ditaksir salaku waiver tina istilah jeung kaayaan nyatakeun ku ieu dokumén atawa hiji ditampa ti sagala istilah jeung kaayaan sapertos.

2. Sarat jeung Kaayaan.  Sagala petik FSG ieu conditioned on ditampa meuli urang istilah FSG ieu OF diobral. Meuli bakal kaiket ku istilah ieu OF diobral tanpa robah, iwal mun disebutkeun diatur dina tulisan jeung ditarima di tulisan ku FSG. Sagala istilah jeung kaayaan tina sagala sumber lianna, kaasup tapi teu diwatesan ka, pesenan beuli meuli urang atanapi acknowledgments, anu dianggap digubris. Sarat ieu OF diobral wajib ngadalikeun sarta nyandak precedence leuwih sagala istilah jeung kaayaan conflicting dina sagala dokumen lianna. Hiji "Orde" atawa "Meuli Orde" hartina urutan beuli meuli urang atawa formulir urutan atanapi kontrak séjén ditarima ku FSG dina tulisan. 

3. Barang kdu.  FSG satuju mun ngajangkepkeun ukur kuantitas jeung tipe barang disebutkeun dina Konfirmasi FSG Orde, Pro Forma atanapi petik, nu bisa jadi rupa-rupa ti rencana proyek, spésifikasi, sarta / atawa urutan beuli meuli urang (s). FSG wajib teu obligated sangkan sagala parobahan atawa tambahan kana barang disebutkeun dina Konfirmasi FSG Orde, Pro forma atanapi petik iwal FSG satuju aya tulisan, upami diperlukeun, hiji adjustment adil dijieun kana istilah harga na pangiriman. Iwal mun disebutkeun sapuk dina tulisan ku FSG, sadaya barang disadiakeun ku FSG dina hiji Nagari, kaasup jelema dihasilkeun papanggih hiji spésifikasi pasti, bakal matuh ka tolerances sarta variasi konsisten kalayan pamakéan perdagangan, lila-manufaktur biasa FSG atawa nguji praktis jeung métode inspeksi. Tolerances sarta variasi misalna teu kudu nyieun sagala HARANSI FSG misah. 

4. harga. FSG bakal kaiket ku tanda petik harga ditulis ngajadikeun nu nyatakeun janten "teguh" nurutkeun istilah maranéhanana. Mun teu disebutkeun béda dina dokumen kontrak lumaku disaluyuan ku FSG, sakabéh harga FSG urang diterbitkeun na diskon, upami wae, nu keur ngaganti ku FSG matuh. Dina acara FSG robah harga na, harga produk handapeun dokumen ieu henteu acan shipped bakal harga di pangaruh dina tanggal FSG nampi pesenan produk anu disadiakeun FSG narima pesenan dina tulisan, iwal lamun FSG satuju reureuh pabrik nu, produksi atawa kiriman sagala produk kana pamundut Palanggan urang teras, di pilihan FSG urang, harga produk misalna bakal maranéhanana di éfék nalika parentah nu engké narima ti Palanggan ka ngalengkepan pabrik misalna, produksi atawa pangiriman. Naon tambahan ka urutan beredar bakal katampa ukur dina harga di éfék nalika Urutan tambahan anu ditarima. Kabéh harga anu dumasar kana biaya kuli, bahan, transportasi, ongkos pajeg lumaku jeung tugas custom, jeung waragad lianna di pangaruh dina tanggal nu FSG satuju kana bedah lumaku. FSG cadangan bener, dina acara naon wae nambahan bahan dina sagala waragad na sanggeus tanggal misalna atanapi ngaronjat rongkah harga pasar, naha atanapi henteu timbul kaluar tina hiji acara ti kahar atawa kagagalan kaayaan presupposed, pikeun nyaluyukeun harga payable kana bewara ka Palanggan. 

5. Orde nahan; Pembatalan.  Sanggeus meuli urang Orde geus ditarima ku FSG, Orde teu bisa ditunda tunda heula, dirobah, dibatalkeun atawa robah tanpa idin ditulis FSG urang. Dina acara anu meuli tempat Orde sagala tunda heula keur leuwih ti tilu puluh (30) poé, meuli bakal jadi tanggung jawab, sarta reimburse FSG pikeun, sadaya bahan, kuli jeung waragad overhead ditanggung ku FSG salaku hasil tina ditahan di. Mun meuli cancels Orde wae, meuli bakal jadi tanggung jawab mayar mun FSG pikeun lumrah pembatalan atawa robah urutan biaya. Misalna pembatalan atawa robah urutan biaya mungkin kaasup tapi teu diwatesan ka, kana Kontrak Harga pikeun sakabéh barang shipped ku FSG mun meuli, anu Kontrak Harga pikeun sakabéh inventory barang rengse dina ngilikan FSG, sadaya waragad langsung sejenna ditanggung ku FSG ka extent teu bisa jadi mitigated maké usaha mitigasi lumrah, tur biaya neundeun salaku outlined di Bagéan 8 istilah ieu oF diobral. Sajaba ti éta, lamun wanoh meuli nu cancels Orde FSG boga gawé di prosés nu aya kaitannana ka Orde on salah sahiji floors warung na, FSG bakal diwenangkeun nepi ka rengse produksi dina barang anu di lantai warung wanoh kana urutan geus dibolaykeun, nempatkeun barang di inventory barang beres, sarta bil meuli nu kontrak Harga keur barang sapertos. 

6. Waragad lianna.  Meuli narima tur satuju yén Kontrak Harga teu kaasup kuitansi kotor produsén urang pajeg, jualan atawa pajeg pamakéan, atawa naon baé propinsi sejen, lokal, sareng pajeg nasional jeung / atawa assessments nu bisa jadi payable on urus, iwal mun disebutkeun sapuk dina tulisan ku FSG . Sakabéh waragad pangiriman tambahan timbul ti pasatujuan kuli lokal wajib tanggung jawab meuli. Meuli salajengna satuju yen sagala bedah suku pasagi ieu invoiced dina dasar diatur dina petik FSG. FSG cadangan hak invoice meuli keur naon jeung sakabeh surcharges kanyahoan sarta waragad Rupa-rupa ditaksir ngalawan FSG ku ngical paralatan na sanggeus tanggal petik. 

7.  pangiriman jeung ditampa sacara.  Pangiriman produk ku FSG ka pamawa dina titik FOB bakal mangrupakeun pangiriman pikeun Palanggan; sarta notwithstanding nanaon sabalikna sarta henteu paduli naha atanapi henteu FSG bayaran angkutan barang, sadaya resiko tina leungitna atawa karuksakan di transit bakal maot mun Palanggan kana pangiriman pikeun pamawa misalna. Customer bisa jadi boga muatan kanggo sagala waragad warehousing, waragad demurrage, trucking na expenses séjén occasioned ku atanapi kajadian mun sagala Nepi dipénta atawa dijieun keur genah tina customer saluareun tanggal pengiriman barang anu dijadwalkeun. Produk disadiakeun ku FSG kudu inspected ku Palanggan pikeun nonconformity (kaasup, tanpa watesan, ngarojong pegatna, retakan, goresan, citakan tina bahan asing, na nonconformity séjén atawa noncompliance), kakurangan sarta kasalahan lianna, sarta sakabeh klaim narima aya tulisan ku FSG dina saméméhna tina sapuluh (10) poé sanggeus resi kiriman a di tujuan kiriman aslina atawa ngolah salajengna atawa diobral sahiji produk ku Palanggan. Gagalna sangkan ngaku dina jaman sapertos bakal mangrupakeun hiji waiver sadaya klaim misalna ku Palanggan, sarta gagalna sapertos bakal mangrupakeun ditampa ti produk. FSG kudu dibéré kasempetan nu lumrah pikeun mariksa disangka produk cacad atawa nonconforming, sarta, di pilihan FSG sarta sakumaha kawajiban budi FSG urang, perbaikan, ngaganti atawa ngabalikeun duit harga dibayar ku Palanggan mun FSG. Lamun dipénta ku FSG, anu produk cacad atawa nonconforming kudu balik ka FSG. 

8. biaya Panyimpenan.  Sagala pesenan réngsé éta meuli gagal narima kiriman barang ku titimangsa pangiriman nyatakeun dina Konfirmasi FSG Orde jadi matapelajaran wajib pikeun biaya gudang dina laju $ 150,00 per crate per bulan. Biaya neundeun ieu bakal jadi payable ku meuli net 30 poé. Dina sadaya kaayaan wajib FSG moal nanggungjawaban kana sadaya kanggo sagala waragad, waragad, Karuksakan atawa rugi mun barang atawa bahan disimpen nurutkeun ka Bagéan ieu. FSG husus disclaims liability sagala pikeun, atawa ngaruksak hasilna tina, neundeun barang beres atawa bahan disimpen hereunder dina sagala manner sabalikna mun standar industri atawa sarat gudang husus diidentipikasi ku FSG dina sagala dokuméntasi produk. 

9. Sarat pamayaran.  Istilah pamayaran kanggo sagala Orde bakal dieusian dina invoice dina poé almenak, sareng henteu retainage atawa nangtukeun-off diwenangkeun. Kawajiban mayar meuli urang wajib teu conditioned on resi meuli urang pembayaran ti pihak katilu mana wae. Meuli bakal jadi tanggung jawab waragad FSG ngeunaan kempelan, kaasup tapi teu diwatesan ka, waragad Pangacara lumrah di acara standar meuli urang atanapi non-mayar. FSG cadangan hak withhold Kotamadya Sukabumi kahareup lamun mayar timely pikeun Kotamadya Sukabumi prior teu acan nampi. 

10. Sarat Kredit.  FSG bisa, dina kawijaksanaan budi anak, satuju kana dibere istilah kiridit keur meuli. Mun FSG latihan pilihan -na pikeun nolak ngabulkeun kiridit keur meuli, FSG teu kudu jadi makéna jawab ka karuksakan, rugi atawa ongkos jeung sama sekali ka meuli. Sagala istilah kiridit anu poko keur persetujuan neraskeun FSG ngeunaan kiridit meuli urang. Lamun, dina kawijaksanaan budi FSG urang jeung tekad, kiridit meuli atawa ngadeg finansial janten unsatisfactory, FSG bisa mundur atawa ngaropéa istilah kiridit na. 

11. Inspection.  Meuli bakal mariksa barang kana resi tur méré beja FSG aya tulisan tina sagala ngaku yén barang nu nonconforming dina sapuluh (10) poé sanggeus pangiriman. FSG bakal diwenangkeun kasempetan nu lumrah pikeun mariksa barang, sarta cageur wae ngaku tina dugaan non-conformity, kaasup aksés lumrah mun barang naha dina enggon meuli urang, di fasilitas gudang atawa dina situs pakasaban. Matuh ka meuli urang Signing hiji perjangjian karusiahan jeung patuh prosedur FSG sarta lila-kaamanan fasilitas, meuli bisa ngatur pikeun mariksa barang di fasilitas manufaktur FSG urang. Sanajan kitu, inspeksi misalna teu kudu ngaganggu operasi FSG urang. Tampikan meuli ngeunaan sagala barang di-prosés atawa non-conforming barang rengse timbul kaluar tina pamariksaan misalna kudu dilakukeun dina nulis ka FSG saméméh kiriman barang sapertos. Taya barang bisa jadi balik ka FSG pikeun kiridit tanpa idin ditulis saméméh FSG urang.           

12. Rek Limited.  FSG nyadiakeun jaminan kawates pikeun barang shipped nurutkeun ka hiji Nagari. Istilah jaminan FSG urang nu diatur dina sertipikat jaminan misah sadia on pamundut. Jaminan FSG urang bakal batal dina acara anu mayar pinuh henteu narima pikeun barang jeung jasa dina sapuk kana watesan diobral. Jaminan kawates FSG urang, sakumaha disadiakeun pikeun meuli, mungkin ngan bisa dirobah kana persetujuan ditulis Présidén FSG urang atawa Wakil Présidén (s). Sagala Répréséntasi verbal dimaksudkeun pikeun ngaropéa sagala aya FSG jaminan kawates bakal jadi sah na unenforceable ngalawan FSG. HARANSI nambahan bisa jadi aya dina hiji ongkos tambahan, sarta anu poko keur persetujuan ditulis ngeunaan glazing rinci ku manajemen FSG urang jeung / atawa wakil teknis dina kawijaksanaan budi FSG urang. 

13. Disclaimers.  FSG dinyatakeun DISCLAIMS Sakur jaminan tersirat OF MERCHANTABILITY OR kabugaran keur unggal maksud tinangtu AND Sakur kawajiban OR liability LAIN teu dinyatakeun diatur segi baku miboga jaminan. FSG teu kudu moal nanggungjawaban kana sadaya UNDER Sakur kaayaan Pikeun langsung, incidental, CONSEQUENTIAL, Karuksakan husus atawa PUNITIVE nanaon. Hak jeung kawajiban ngeunaan sagala barang disadiakeun ku FSG, sarta kabuktian jadi cacad meuli urang, nu dugi ka jelema diatur dina Rek Limited FSG urang disadiakeun pikeun meuli. FSG moal nampi sagala muatan atawa expense dikintunkeun ku meuli atawa pihak katilu mana wae, kaasup tapi teu diwatesan ka sagala biaya ngalahirkeun pikeun modifikasi, ngaleupaskeun, pamariksaan, nguji atawa instalasi tina sagala barang dijual ku FSG dina hiji Nagari atawa keur naon baé barang ngagantian. 

14.  S UITAB ILITY.  Customer is solely jawab nangtukeun suitability jeung kasaluyuan ti customer urang métode, prosés, desain jeung bahan dipaké ku produk jeung suitability sahiji produk pikeun kaperluan customer sarta aplikasi. Sagelas Annealed teu cocog keur dipake dina lokasi diidentifikasi minangka "picilakaeun" dina Konci gedong tangtu jeung hukum féderal. Customer boga tanggung jawab pikeun ngagunakeun bahan glazing kaamanan (misalna, kaca tempered atanapi sagelas laminated) dina lokasi picilakaeun. FSG bisa ti jaman ka jaman tawaran atawa jadi dipenta pikeun marios, test, nyadiakeun informasi atawa pamadegan na tentang produk disadiakeun ku FSG, Palanggan urang métode, prosés, desain jeung bahan pikeun dipaké ku produk misalna, atawa suitability produk misalna dina ngajukeun aplikasi tapi euweuh FSG wajib ngagaduhan tanggung jawab, liability atanapi kawajiban kalayan hormat thereto atawa suplement sami. Palanggan moal sepanjang waktos janten jawab nangtukeun suitability sahiji sapertos informasi, review sarta uji hasilna, pamanggih, prosés, produk jeung jasa keur dipake dina ngolah customer urang sorangan sarta aplikasi jeung identifying Calung jeung kapuasan customer urang sadayana tés kadali kualitas, nganalisa, ramalan, sarta tés sejen tur pamariksaan perlu assure yén produk jeung jasa Palanggan urang bakal aman, bisa ditarima tur cocog pikeun pamakéan dina kaayaan tungtung-pamakéan.

15.  pengiriman barang jadwal; Kahar.  Kabéh jadwal pengiriman barang dicutat anu perkiraan sarta bakal gumantung kana resi ajakan ku FSG ti Palanggan jeung persetujuan saterusna ku FSG sadaya inpormasi kiridit. FSG bisa nyieun pangiriman di kavling atawa installments, iwal mun disebutkeun dinyatakeun sapuk, sareng sadayana kavling atawa installments misalna bisa jadi subyek invoices misah mana nu bisa dibayar lamun alatan kaayaan unggal invoice sarta tanpa hal mun deliveries saterusna. Taya FSG bakal nanggungjawaban kana sadaya kanggo sagala pinalti for gagal papanggih jadwal pengiriman barang iwal ti FSG geus husus sapuk pikeun pinalti misalna dina tulisan disaluyuan ku hiji perwira ti FSG. FSGs moal moal nanggungjawaban kana sadaya kanggo karuksakan disababkeun salaku hasil tina sagala reureuh di pangiriman atawa gagal pikeun nganteurkeun alatan sagala ngabalukarkeun saluareun kontrol lumrah di FSG urang, kaasup, tanpa watesan, Act Allah; sagala kalakuan Palanggan; embargo atawa polah wewenang lianna, angger atawa pamenta; seuneu; kacilakaan; neunggeul; lalaunan; perang; nyieun onar; caah; reureuh dina angkot; atanapi henteu mampuh pikeun ménta buruh perlu, bahan atanapi fasilitas manufaktur dina harga adat ( "kahar Kajadian"). Dina acara naon Acara kahar, FSG bisa manjangkeun tanggal pangiriman periode sarua waktu nu leungit ku alesan tina kahar Acara atanapi laksana bener disebut di ditampa Bagéan 2. Palanggan urang nu produk mun dikirimkeun bakal mangrupakeun a waiver sadaya klaim pikeun Karuksakan disababkeun ku sagala reureuh misalna atanapi kahar Acara. Reureuh di kiriman sagala pisan atanapi installment atawa latihan nu bener disebut di Bagéan 2 moal ngagentos Palanggan sahiji kawajiban Palanggan urang narima deliveries sésana. Produk shipped nepi ka maksud dina AS bisa jadi rangkep dina kabaya baja atawa kabaya bungie of FSGs. Kabéh kabaya sapertos nu na bakal tetep milik FSGs. Palanggan moal make perawatan lumrah di unloading, loading na ngagunakeun kabaya. The kabaya téh bisa dipaké ku Palanggan solely dina sambungan kalawan sarta pikeun mempermudah pangiriman ti produk FSG jeung euweuh kagunaan séjén, kaasup, tanpa watesan, gudang inventory na gudang séjén atawa kiriman ti Palanggan urang atanapi produk pihak katilu '. Palanggan moal ngarobah, ngajual atawa subjék ka encumbrance sagala rak misalna. Customer is jawab sangkan kabaya disadiakeun pikeun nasabah sadia pikeun FSG pikeun recovery jeung sagala leungitna atawa ruksakna kabaya. FSG bakal dijudulan ngecas Palanggan keur nilai ngagantian tina rak sagala teu digawe sadia pikeun recovery ku FSG, leungit atawa ruksak. Kana hiji paménta FSG a, Palanggan moal ngidinan jalma ditunjuk ku aksés FSG kana fasilitas Palanggan urang salila jam bisnis normal pikeun ngaktipkeun jalma sapertos nangtukeun jumlah na kondisi kabaya diilikan Palanggan urang jeung cageur diilikan tina kabaya pikeun kapentingan FSGs . Mun recovery tina ngilikan kabaya geus ditéang ku FSG a, Palanggan moal di ongkos na cooperate kalawan FSGs na designees maranéhanana di sakabeh ngahormat. 

16. jajahan Hukum.  Perjangjian ieu, sarta Orde wae, bakal diatur ku, sarta ditaksir nurutkeun, anu hukum Cina. 

17. Sakabéh pasatujuan.  Petik FSG urang, istilah ieu OF diobral, FSG urang Konfirmasi Orde, Pro Forma, Rek Limited FSG urang (lamun lumaku, sarta sakumaha dikaluarkeun ku FSG), sarta mana wae dokumen supplemental dianéksasi hereto ku FSG, ngandung perjangjian lengkep jeung sakabéh antara pihak sakumaha ka materi palajaran hereof, sarta ngagantikeun jeung supersedes sagala prior atanapi contemporaneous komunikasi, Répréséntasi, atawa pasatujuan, boh lisan atanapi tulisan, nu aya kaitannana ka materi palajaran misalna.