Tim kami

Yixin Lee, Presiden / Nu boga

pingpinan

Dimimitian bisnis kaca ti 1980 urang 

Ngadegkeun Xinxingye Kaca taun 1990 urang 

Pamingpin Konstruksi Guangdong Jeung hiasan Association Bahan (GDCMA) 

EMBA of Lingnan Dagang College

Daoxuan Xiang, General Manajer

GM

Ngalaman dina kaca industri leuwih ti 20 taun

 

Ngagabung Xinxingye deukeut 10 taun

 

EMBA of Lingnan Dagang College

Jiehua Lee, Diréktur Penjualan

Jiehua Lee, Diréktur Penjualan

Jajaka Manajemén Bisnis dina Curtin University, Perth, Australia (2006-2010)

 

Ngalaman dina kaca industri 10years

 

Ngagabung Xinxingye deukeut 10 taun

Management Chart

management chart 1