Sajarah

1988 ngadegkeun, Mr. Lee, dimimitian pangalaman dina warung kaca, disadiakeun jasa glazing ka masarakat.

2000 ngadegkeun pabrik, motong na tempering kaca, nyetél Bottero, Bavelloni CNC mesin motong.

2008 dipindahkeun ka chencun, shunde, ngadeukeutan ka puseur industri, dihasilkeun produk kaca insulated.

2013 ditingkatkeun mesin motong CNC, abled keur nyadiakeun ukuranana sagelas badag, kaca ie 3x11m datar tempered, ngagulung kaca tempered.

2016 equipments ditingkatkeun papanggih paménta pasar, disadiakeun ukuranana badag insulated, kaca laminated sapanjang jeung ngamekarkeun tina adul / proyék arsitéktur komérsial.

2018 enlarged kamampuhan kaca tempering ngagulung, ukuranana max bisa jadi 2.8x7.5m, elehan taunan éta nepi ka 30M dollar.