Saha kami

Hiji kaca fabricator arsitéktur has, éta, nyaéta sarta bakal salawasna jadi nami, sinyal jeung sumanget urang, Focus Kasalametan Kaca ( "FSGlass") - ti yayasan urang di 1988, sampe ayeuna, tur moal langgeng di mangsa pinuh.
  • glass substrate
  • coating
  • interlayer
  • silicone
  • spacer
  • edge
  • heat-treated
  • notch
  • hole
  • printing
https://www.focussafetyglass.com/products/printing/