histori

1988 Themelues, Z. Lee, ka filluar eksperiencën në një dyqan xhami, ofruar shërbim lustrim për komunitetin.

2000 themeluar fabrikë, prerja dhe kalitje xhami, të ngritur BOTTERO, machine Bavelloni CNC.

2008 u zhvendos në Chencun, Shunde, afër qendrës industriale, prodhuar produkte izoluar qelqi.

2013 përmirësoi machine CNC, aftësisë së kufizuar do të furnizojë madhe xhami me permasa të, xhami dmth 3x11m zbutura banesë, kërrusur shkon xhami.

2016 pajisje të çohej për të përmbushur kërkesat e tregut, me kusht madhësi të madhe izoluar, qelq i petëzuar së bashku me zhvillimin e fasadës / projekte komerciale arkitektonike.

2018 zgjeruar aftësinë e qelqit kërrusur kalitje, madhësia max mund të jetë 2.8x7.5m, qarkullimi vjetor ishte deri në 30 milion dollarë.