Bizpartners

Në 3 dacades e fundit, ne kemi formuar marrëdhënie të forta bashkëpunimi me shumë prodhues qelqi markës përfshijnë dhe nuk kufizohen vetëm në keto:

CSG LOGO
XYG
SYP
INTEX

Së bashku me rritje të shpejtë dhe zhvillimin e Kinës, ne kemi zhvilluar partnerët e firmosur të biznesit si:

WANDA2
Vanke
POLY2
biguiyuan
sunac
midea

Dhe blerësit më interesante ndërkombëtare, si ju.