историја

1988 основачот, г-дин Ли, започна искуство во чаша продавница, под застаклување услуги за заедницата.

2000 основана фабрика, сечење и калење стакло, формиран Bottero, Bavelloni CNC машина за сечење.

2008 се пресели во Chencun, Shunde, поблиску до индустриски центар, произведени изолирани стакло производи.

2013 надградена машина за сечење ЦПУ, го избрале за снабдување на голема чаша големина, т.е. 3x11m рамен калено стакло, свиткано калено стакло.

2016 надградени капацитети за да се задоволат барањата на пазарот, под голема големина изолирани, ламинирано стакло, заедно со развивање на комерцијални фасада / архитектонски проекти.

2018 зголемени способноста на свиткана калење стакло, макс големина може да биде 2.8x7.5m, годишен промет е до 30 милиони долари.