Кои сме ние

А карактеристична архитектонски стакло производител, беше, е и секогаш ќе биде името, сигнал и духот на нас, Фокус стакло сигурност ( "FSGlass") - од нашата фондација во 1988 година, до сега, и ќе трае во целост иднина.

производи

  • glass substrate
  • coating
  • interlayer
  • silicone
  • spacer
  • edge
  • heat-treated
  • notch
  • hole
  • printing
https://www.focussafetyglass.com/products/printing/