Katentuan Pangginaan supados langkung Sale

1.  tawaran lan nampi. Kabeh dodolan produk dening Fokus Safety Glass ( "FSG") kanggo pelanggan sing tundhuk iki Katentuan Pangginaan supados Sale kajaba minangka digunakake tinulis sarujuk kanggo ing document ditulis mlebu dening FSG. document iki, bebarengan karo dokumen liyane sarujuk kanggo ing document ditulis mlebu dening FSG, negara persetujuan kabeh pihak lan kabeh aturan lan kahanan sing tinulis ditolak. Yen document iki bagéan saka utawa digabung dening referensi menyang persetujuan sales FSG price list, invoice utawa document liyane, ngandhut persetujuan kabeh saka FSG lan Customer. acceptance pelanggan produk mlebukake dening FSG bakal akehe acceptance dening Customer kabeh aturan lan kahanan nyatakake ing kene. Ora persetujuan liyane, statement utawa janji digawe dening FSG utawa ngajokaken dening Customer hubungane Advertisement saka produk dening FSG kanggo pelanggan sing ora nulis lan mlebu dening FSG wis naleni ing FSG.

Yen document iki minangka bagean saka utawa digabung dening referensi menyang Pengakuan saka supaya tuku utawa document liyane, banjur document iki larangan saka sembarang tawaran digawe dening Customer lan tawaran dening FSG kanggo ngedol kanggo Customer produk dikenali ing rega (s) dituduhake, tundhuk ing syarat-syarat lan kahanan nyatakake ing kene. supaya tuku Customer iku tundhuk ing syarat-syarat lan kahanan nyatakake ing kene lan iki syarat lan kahanan nyatakake supersede lan ngganti lan kabeh aturan lan kondisi supaya tuku pelanggan. FSG kang Pengakuan tinulis kahanan ing assent Customer kang kanggo syarat lan kahanan nyatakake ing kene lan assent kuwi bakal dianggep diwenehi kajaba FSG setuju bakal bener ing nalisir ing document ditulis mlebu dening FSG. Ora Gagal saka FSG kanggo obyek marang syarat-syarat lan kahanan sing ana ing samubarang komunikasi saka Customer utawa pangiriman barang dening FSG bakal diterangke minangka Perubahan perjanjian ing syarat lan kahanan nyatakake ing kene utawa pamukiman sembarang syarat lan kahanan kuwi.

2. Sarat lan Ketentuan.  Sembarang petik FSG kalaban ing pamukiman Buyer kang SYARAT FSG iki OF SALE. Panuku bakal kaiket dening SYARAT iki OF SALE tanpa owah-owahan, kecuali kasebut ing tulisan lan ditampa ing nulis dening FSG. Sembarang syarat lan kahanan saka sumber, kalebu nanging ora winates kanggo, tuku pesenan Buyer utawa Acknowledgements, sing dianggep tilar. SYARAT iki OF SALE bakal ngontrol lan njupuk precedence liwat sembarang syarat lan kahanan konflik ing sembarang document liyane. Lan "Order" utawa "Tuku Order" tegese supaya tuku Buyer utawa bentuk urutan utawa kontrak liyane ditampa dening FSG nulis. 

3. Barang Pepak.  FSG setuju kanggo nglengkapi mung jumlahe lan jinis barang kasebut ing Konfirmasi FSG Order, Pro Forma utawa petik, kang uga beda-beda saka plans project, specifications, lan / utawa supaya tuku Buyer kang (s). FSG ora bakal kewajiban nggawe pangowahan utawa tambahan kanggo barang kasebut ing Konfirmasi FSG Order, Pro forma utawa petik kajaba FSG setuju nulis lan, yen perlu, imbuhan imbang digawe kanggo istilah rega lan layang. Kajaba digunakake sarujuk ing nulis dening FSG, kabeh barang diwenehake dening FSG ing sawijining ordo, kalebu sing diprodhuksi kanggo ketemu lan specification pas, bakal tundhuk Pn lan variasi konsisten karo panggunaan saka perdagangan, laku Manufaktur biasa FSG utawa testing praktis lan cara pengawasan. Pn lan variasi kuwi ora bakal gawé JAMINAN FSG kapisah. 

4. REGO. FSG badhé kuotasi rega ditulis iku ndadekake sing nyatakake dadi "tenan" miturut syarat-syarat sing. Kecuali nyatakake ing document kontrak ditrapake mlebu dening FSG, kabeh prices FSG kang diterbitake lan discounts, yen, sing kanggo ngganti dening FSG subyek. Ing acara FSG diganti prices sawijining, rega barang ing document iki durung mlebukake bakal rega ing efek ing tanggal FSG ditampa supaya produk sing kasedhiya FSG nampa urutan nulis, kejaba yen FSG setuju kanggo wektu tundha Pabrik ing, produksi utawa layang saka apa wae barang marang panyuwunan Customer kang banjur, ing pilihan FSG kang, prices kuwi produk bakal sing ing efek nalika instruksi sawisé olèh saka Customer kanggo ngrampungake Pabrik kuwi, produksi utawa layang. Sembarang tambahan kanggo supaya pinunjul bakal ditampa mung ing prices ing efek nalika supaya tambahan Ditampa. Kabeh prices adhedhasar biaya pegawe, bahan, transportasi, tarif pajak ditrapake lan pakaryan adat, lan biaya liyane ing efek ing tanggal FSG setuju bakal bener ing reregan ditrapake. FSG cadangan hak, ing acara apa wae mundhak materi ing sembarang biaya sawise tanggal utawa mundhak mirunggan ing prices pasar, apa utawa ora njedhul saking acara saka pasukan Majeure utawa Gagal saka kahanan presupposed, kanggo nyetel prices kebayar marang kabar Customer. 

5. Order Ngemu; Pembatalan.  Sawise Buyer kang Order wis ditampa dening FSG, Ordo ora bisa ditahan, dipunéwahi, dibatalake utawa diganti tanpa ditulis idin FSG kang. Ing acara sing Buyer panggonan Order sembarang ditahan luwih saka telung puluh (30) dina, Buyer bakal tanggung jawab kanggo, lan liru FSG kanggo, kabeh materi, pegawe lan biaya nduwur sirah dianggo dening FSG minangka asil saka ditahan. Yen Buyer cancels Order sembarang, Buyer bakal tanggung jawab kanggo pembayaran kanggo FSG kanggo cukup pembatalan utawa owah-owahan supaya biaya. Kaya pembatalan utawa owah-owahan supaya biaya nyakup, nanging ora diwatesi menyang, ing Contract Price kanggo kabeh barang dikirim déning FSG kanggo Buyer, ing Contract Price kanggo kabeh persediaan barang rampung ing milik saka FSG, kabeh biaya langsung dianggo dening FSG menyang ombone ora bisa mitigated nggunakake efforts kaenthengan cukup, lan biaya panyimpenan minangka mbatesi ing bagean 8 of sYARAT iki oF SALE. Kajaba iku, yen ing wektu Buyer ing cancels Order FSG wis karya ing proses bab Ordo ing sembarang jubin toko sawijining, FSG bakal diijini kanggo rampung produksi ing barang sing ana ing lantai toko ing wektu supaya dibatalake, nyeleh barang ing persediaan barang rampung, lan Bill Buyer ing Contract Price barang kuwi. 

6. Biaya Other.  Panuku ngakoni lan setuju yen Contract Price ora kalebu kuitansi reged produsen pajak, sales utawa pajak nggunakake, utawa provinsi liyane, lokal, lan pajak nasional lan / utawa taksiran sing uga kebayar ing transaksi, kajaba digunakake sarujuk ing nulis dening FSG . Kabeh biaya pengiriman tambahan njedhul saka perjanjian pegawe lokal bakal tanggung jawab saka Buyer. Panuku luwih setuju bakal bener sing kabeh reregan kothak mlaku wis invoiced ing basis kasebut ing petik FSG. FSG cadangan hak kanggo Invoice Buyer kanggo maksud apa lan kabeh surcharges dingerteni lan biaya bahan kabiji marang FSG dening vendor sawise tanggal petik. 

7.  layang lan nampi.  Pengiriman produk dening FSG kanggo operator ing titik FOB bakal akehe layang menyang Customer; lan antawis apa nalisir lan preduli saka apa utawa ora FSG kebayar barang, kabeh risiko mundhut utawa karusakan ing transit bakal pass kanggo Customer marang layang kanggo operator kuwi. Customer bisa uga dikenani biaya kanggo biaya warehousing, Fees demurrage, pengangkutan lan expenses occasioned dening utawa kedadean kanggo telat dijaluk utawa digawe kanggo penak saka Customer ngluwihi tanggal kapal dijadwal. Product diwenehake dening FSG kudu periksa dening Customer kanggo nonconformity (kalebu, tanpa watesan, breakage, retak, goresan, Gawan, manca materi, lan nonconformity utawa noncompliance), butuh lan kasalahan, lan kabeh claims ditampa ing nulis dening FSG ing sadurungé saka sepuluh (10) dina sawise panrimo saka pangiriman ing panggonan kintunan asli utawa Processing luwih utawa sale saka produk dening Customer. Gagal kanggo nggawe pratelan ing wektu kuwi bakal akehe Perubahan perjanjian kabeh claims kuwi dening Customer, lan Gagal kuwi bakal akehe pamukiman produk. FSG kudu diwenehi kesempatan cukup kanggo mriksa miturut omongane uwong produk risak utawa nonconforming, lan, ing pilihan FSG lan minangka tansah tunggal FSG kang, ndandani, ngganti utawa mbalekaken rega mbayar pelanggan kanggo FSG. Yen dijaluk dening FSG, prodhuk risak utawa nonconforming kudu bali menyang FSG. 

8. Biaya Storage.  Sembarang Pesenan rampung sing Buyer gagal kanggo nampa layang saka barang tanggal pangiriman nyatakake ing konfirmasi FSG Order bakalan biaya panyimpenan ing tingkat saka $ 150,00 saben peti saben sasi. Biaya panyimpenan iki bakal kebayar Buyer net 30 dina. Ing kahanan bakal FSG dadi tanggung jawab kanggo maksud apa biaya, Fees, kerusakan utawa mundhut barang utawa bahan disimpen miturut bagean iki. FSG khusus disclaims hukuman sembarang kanggo, utawa karusakan asil saka, panyimpenan barang rampung utawa bahan disimpen hereunder ing coro nalisir standar industri utawa syarat panyimpenan tartamtu dikenali dening FSG ing dokumentasi produk. 

9. Katentuan Pembayaran.  Istilah pembayaran kanggo maksud apa Order bakal kasebut ing invoice ing tanggalan dina, karo ora retainage utawa nyetel-mati diijini. Kewajiban pembayaran panuku kang ora bakal kahanan ing panrimo panuku kang pembayaran saka pihak. Panuku bakal tanggung jawab kanggo biaya FSG kang koleksi, kalebu nanging ora winates kanggo, Fees cukup Agung ing acara saka standar Buyer utawa non-pembayaran. FSG cadangan hak kanggo nglirwakake pengiriman mangsa yen pembayaran pas wektune kanggo pengiriman sadurunge durung ditampa. 

10. Sarat Credit.  FSG uga, ing sawijine discretion, setuju kanggo mènèhi syarat kredit kanggo Buyer. Yen FSG pakaryan pilihan kanggo nolak kanggo ngawèhaké kredit kanggo Buyer, FSG bakal ora tanggung jawab kanggo karusakan apa wae, mundhut utawa biaya apa bae kanggo Buyer. Sembarang syarat kredit sing tundhuk persetujuan terus FSG kang kredit Buyer kang. Yen, ing discretion FSG lan netepake, kredit Buyer utawa ngadeg financial dadi saé, FSG bisa mbatalake utawa ngowahi istilah menehi kredit. 

11. pengawasan.  Panuku bakal mriksa barang marang panrimo lan ngabari FSG nulis sembarang pratelan sing barang sing nonconforming ing sepuluh (10) dina sawise nglairake. FSG bakal diijini kesempatan cukup kanggo mriksa barang, lan ngobati sembarang pratelan saka miturut omongane uwong non-aturan, kalebu akses cukup kanggo barang apa ing latar Buyer kang, ing fasilitas panyimpenan utawa ing situs proyek. Tundhuk Buyer kang tondo asto persetujuan rahasia lan tundhuk karo tata cara FSG lan laku safety fasilitas, Buyer bisa ngatur kanggo mriksa barang ing fasilitas Manufaktur FSG kang. Nanging, pengawasan kuwi ora bakal ngganggu operasi FSG kang. Larangan Buyer samubarang barang ing proses utawa non-kontek barang rampung njedhul saking pengawasan kuwi kudu digawe ing nulis kanggo FSG saderengipun dipun barang kuwi. Ora barang bisa bali menyang FSG kanggo kredit tanpa idin sadurunge ditulis FSG kang.           

12. Warranty Limited.  FSG menehi garansi winates kanggo barang mlebukake miturut menyang Order. Istilah babar pisan FSG sing kasebut ing a certificate babar pisan kapisah kasedhiya ing panyuwunan. Babar pisan FSG kang bakal roso sepi ing acara sing pintêr ora ditampa kanggo barang lan layanan ing sarujuk marang syarat-syarat sale. Babar pisan winates FSG kang, minangka kasedhiya kanggo Buyer, bisa mung bisa diowahi marang persetujuan ditulis saka Presiden FSG utawa Wakil Presiden (s). Sembarang wujud langsung dimaksudaké kanggo ngowahi ana FSG babar pisan winates bakal dadi bener lan unenforceable marang FSG. JAMINAN lengkap uga kasedhiya ing biaya tambahan, lan tundhuk persetujuan ditulis saka glazing rincian dening Manajemen FSG lan / utawa wakil technical ing discretion FSG kang. 

13. Pamaidonan.  FSG tinulis DISCLAIMS ANY JAMINAN diwenehake ING MERCHANTABILITY UTAWA Fitness kanggo ANY tujuan tartamtu lan ANY kewajiban UTAWA hukuman LAIN ora tinulis kamot SYARAT STANDARD ITS OF JAMINAN. FSG ora bakal LIABLE ing sembarang kahanan FOR langsung, Penting, CONSEQUENTIAL, Kerusakan KHUSUS UTAWA PUNITIVE samubarang Kind. Hak-hak lan kewajiban gegayutan sembarang barang diwenehake dening FSG, lan buktiaken risak panuku kang, sing winates kanggo sing kasebut ing Warranty Limited FSG kang kasedhiya kanggo Buyer. FSG ora nompo daya utawa beyo diajukake dening Buyer utawa pihak katelu, kalebu nanging ora winates kanggo maksud apa biaya pegawe kanggo perubahan, aman, pengawasan, testing utawa instalasi saka sembarang barang didol dening FSG ing sawijining ordo utawa kanggo maksud apa barang panggantos. 

14.  S UITAB ILITY.  Customer punika namung tanggung jawab kanggo nentokake mathuk lan kompatibilitas ing Customer kang cara, pangolahan, designs lan bahan karo produk lan mathuk ing produk kanggo kabutuhan Customer lan aplikasi. Kaca annealed ora cocok kanggo nggunakake ing lokasi dikenali minangka "mbebayani" ing kode bangunan tartamtu lan hukum federal. Customer nduweni tanggung jawab kanggo nggunakake bahan glazing safety (eg, kaca tempered utawa kaca laminated) ing lokasi mbebayani. FSG saka wektu kanggo wektu tawaran utawa bakal takon maneh, test, nyedhiyani informasi utawa pendapat bab produk diwenehake dening FSG, pelanggan cara, pangolahan, designs lan bahan kanggo digunakake karo produk kuwi, utawa mathuk kuwi produk ing ngajokaken aplikasi nanging ora FSG bakal duwe tanggung jawab, hukuman utawa tansah bab thereto utawa kanggo tambahan padha. Customer bakal ing kaping tanggung jawab kanggo nentokake mathuk kuwi informasi, review lan test asil, panemu, pangolahan, produk lan layanan kanggo nggunakake ing Processing Customer dhewe lan aplikasi lan kanggo Ngenali lan Performing kanggo kepuasan pelanggan kabeh tes kontrol kualitas, nganalisa, cuaca, lan tes lan ujian perlu kanggo njamin sing produk lan layanan pelanggan kang bakal aman, ditrima lan cocok kanggo nggunakake ing kahanan pungkasan-nggunakake.

15.  SHIPPING jadwal; Force Majeure.  Kabeh jadwal kapal dipetik sing kira-kira lan gumantung marang panrimo pituduh dening FSG saka Customer lan disetujoni sakteruse dening FSG kabeh informasi kredit. FSG bisa nggawe layang ing persil utawa angsuran, kecuali tinulis sarujuk, lan kabeh persil utawa angsuran kuwi uga topik INVOICES kapisah kang sing dibayar nalika amarga ing saben invoice lan tanpa gati kanggo pangiriman sakteruse. Ora FSG bakal liable kanggo maksud apa paukuman kanggo Gagal kanggo ketemu jadwal kapal kajaba FSG wis khusus sarujuk kanggo paukuman ing nulis mlebu dening pejabat saka FSG. FSGs ora bakal tanggung jawab kanggo karusakan apa wae sing disebabake minangka asil saka wektu tundha layang utawa Gagal kanggo ngirim amarga sembarang sabab ngluwihi kontrol cukup ing FSG kang, kalebu, tanpa watesan, undhang saka Allah; tumindak saka Customer; embargo utawa tumindak pemerintah, angger-angger utawa request; geni; Laka; serangan; sadhu; perang; Rerusuh; banjir; wektu tundha ing transportasi; utawa kasekengan diwenehi pegawe perlu, bahan utawa fasilitas Manufaktur ing prices umume ( "Pasukan Majeure Events"). Ing acara apa wae Event Force Majeure, FSG bisa ngluwihi tanggal kiriman kanggo periode witjaksono kanggo wektu ilang kanthi alesan Angkatan Majeure Event utawa ngleksanani hak diarani ing pamukiman Section 2. pelanggan produk nalika dikirim bakal akehe Perubahan perjanjian kabeh claims kanggo kerusakan disebabake sembarang wektu tundha utawa Force Majeure Event. Wektu tundha ing layang sembarang akèh utawa cicilan utawa ngleksanani hak diarani ing bagean 2 ora bakal ngganti Customer kewajiban pelanggan kanggo nampa pangiriman isih. Products dipunkintun tujuan ing Amerika Serikat sing bisa rangkep ing rak baja utawa rak bungie saka FSGs. Kabeh rak kuwi lan bakal tetep ing situs saka FSGs. Customer bakal nggunakake care cukup ing unloading, loading lan nggunakake rak. Rak sing digunakake dening Customer namung karo lan kanggo nggampangake pengiriman produk FSG lan ora sanès, kalebu, tanpa watesan, panyimpenan persediaan lan panyimpenan utawa pangiriman Customer utawa produk pihak katelu '. Pelanggan ora bakal ngowahi, ngedol utawa tundhuk lan encumbrance sembarang rak kuwi. Customer tanggung jawab kanggo nggawe rak kasedhiya kanggo pelanggan kasedhiya kanggo FSG kanggo Recovery lan kanggo maksud apa mundhut utawa karusakan kanggo rak. FSG bakal anduweni kanggo ngisi Customer kanggo Nilai panggantos saka rak ora digawe kasedhiya kanggo Recovery dening FSG, ilang utawa rusak. Man panyuwunan FSG a, Customer bakal ngidini wong ditetepake dening akses FSG kanggo fasilitas pelanggan sak jam bisnis normal kanggo ngaktifake kuwi kanggo nemtokake nomer lan kawontenan rak ing milik Customer lan waras milik saka rak kanggo entuk manfaat saka FSGs . Yen Recovery milik saka rak wis sought dening FSG a, Customer bakal ing sawijining biaya kerjo karo FSGs lan designees ing kabeh babagan. 

16. Madeg Hukum.  Iki persetujuan, lan Order sembarang, bakal diatur, lan diterangke miturut, hukum China. 

17. Saiki Agreement.  Petik FSG kang, SYARAT iki OF SALE, FSG kang Konfirmasi Order, Pro Forma, Warranty Limited FSG kang (yen, lan minangka ditanggepi dening FSG), lan sembarang dokumen tambahan dicaplok hereto dening FSG, ngandhut persetujuan lengkap lan kabeh antarane pihak minangka tenan topik hereof, lan nggantèkaké rego sembarang sadurunge utawa contemporaneous komunikasi, wujud, utawa perjanjian, apa lisan utawa tinulis, bab perkara.