History

1988 Pendhiri, Mr. Lee, miwiti pengalaman ing toko kaca, kasedhiya layanan glazing kanggo masyarakat.

2000 diadegaké pabrik, nglereni lan tempering kaca, nyiyapake Bottero, Bavelloni CNC mesin nglereni.

2008 dipindhah menyang chencun, Shunde, nyedhaki pusat indhustri, diprodhuksi produk kaca terisolasi.

2013 nganyari mesin nglereni CNC, abled kanggo sumber ukuran kaca amba, kaca IE 3x11m warata tempered, mbengkongaken kaca tempered.

2016 Alat nganyari kanggo nyanggupi pasar, kasedhiya ukuran amba terisolasi, kaca laminated bebarengan karo ngembangaken saka teras / proyèk arsitektur komersial.

2018 nggedhekake kemampuan kaca tempering mbengkongaken, ukuran max bisa dadi 2.8x7.5m, turnover taunan iki nganti 30m dolar.