Sing kita

A kaca fabricator arsitektur khas, ana, lan bakal tansah dadi jeneng, sinyal lan roh kita, Fokus Safety Glass ( "FSGlass") - saka madegé kita ing taun 1988, nganti saiki, lan bakal tahan ing mangsa kebak.
  • glass substrate
  • coating
  • interlayer
  • silicone
  • spacer
  • edge
  • heat-treated
  • notch
  • hole
  • printing
https://www.focussafetyglass.com/products/printing/